Aktuellt:

Nyheter från Davinci Promotion

VÀlgörenhetslÄt

Davinci har under hösten producerat en specialskriven lÄt för Cancer & Trafikskadades riksförbund, för att hjÀlpa dem samla in pengar till verksamheten.

LĂ„ten heter “Hela du” och lanseras under artistnamnet Leonardi. Talesperson för insamlingskampanjen som gĂ„r under namnet SĂ„ngens gĂ„va, Ă€r Blossom Tainton-Lindqvist och kampanjen gĂ„r i radio och sociala medier. Vill du ocksĂ„ stödja en god sak, samtidigt som du fĂ„r en riktigt bra lĂ„t att vĂ€rma dig i höstmörkret? GĂ„ in pĂ„ Itunes i din Iphone och sök “Hela Du” eller klicka pĂ„ lĂ€nken hĂ€r: Itunes / Hela Du

 

Share on facebook Digg Pusha

Moderiktig ljudlogotyp

En ny ljudlogotyp har just lÀmnat studion. Produktionen Àr framtagen för modeföretaget Karlbjer.se och skall i ett första skede anvÀndas i en reklamkampanj i RixfmŽs webbradio.

NÀr man bara har 15 sekunder pÄ sig att skapa en kÀnsla och ett intryck av varumÀrket kan man tÀnka sig att man inte hinner med sÄ mycket. Men lyssna skall du fÄ höra, bara efter ett par sekunder skulle du nog kunna gissa vad detta handlade om, Àven om du inte visste! Musik Àr en svÄrslagen varumÀrkesbÀrare, som vi brukar sÀga.

Share on facebook Digg Pusha

Reklammusik populÀrt

En enkÀt frÄn STIM visar att hela 92% av svenska musiker och lÄtskrivare kan tÀnka sig att sÀlja sin musik till reklam. Visserligen krÀver ungefÀr hÀlften av dem att de skall gilla annonsören eller varan. Det finns dock flera andra skÀl till varför man som annonsör bör vara lite försiktig med att anvÀnda kÀnda lÄtar. För det första kostar det oftast mycket mer Àn att ta fram en helt egen lÄt. Bara rÀttigheterna att anvÀnda en halvkÀnd lÄt i radioreklam kan kosta 100 000 kronor per Är. Skall man sedan ha reklam i tv, pÄ internet, i mobilen springer notan ivÀg Ànnu mer.

Men det största problemet med att anvĂ€nda kĂ€nda lĂ„tar Ă€r att de flesta mĂ€nniskor redan har byggt upp sina associationer till lĂ„ten – sĂ„vĂ€l positiva som negativa. SĂ„ istĂ€llet för att ge sig in i detta riskabla och dyra vĂ„gspel, rekommenderar vi pĂ„ Davinci att istĂ€llet ta fram en helt egen och unik reklammusik som mĂ€nniskor kommer att förknippa med ditt varumĂ€rke.

Share on facebook Digg Pusha

Davinci lanserar nya hemsidan

 

Nu lanserar vi vÄr nya hemsida. Vi har tagit fram en design som bÀttre speglar vÄra vÀrden och vÄra höga service- och kvalitetsambitioner. MÄlet har ocksÄ varit att skapa en mer lÀttnavigerad och överskÄdlig hemsida.

 

Share on facebook Digg Pusha